Accesand acest site web sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare. Prezentul document, prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind Termenii si Conditiile de Utilizare a site-ului www.webperformance.ro Acest Regulament stabileste conditiile in care orice persoana sau firma poate vizita/accesa acest site www.webperformance.ro (proprietate a WP WEB MEDIA SRL numit in continuare “furnizor”), cu scopul de a vizita sau a solicita achizitionarea de servicii web design/administrare si mentenanta site web (denumit in continuare “client”)

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei solicitate de catre client.

Furnizorul isi rezerva dreptul a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site web, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Avem rugamintea sa cititi de fiecare data aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea WP WEB MEDIA SRL si este protejat de legile din Romania. Continutul site-ului www.webperformance.ro , imagini, texte, videoclipuri, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul in prealabil al furnizorului. In cazul unor eventuale conflicte intre furnizor si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila – utilizand formularul de contact al site-ului, iar daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat de organelle competenete.

Folosirea acestui site web

Accesul pe acest site este gratuit. Scopul acestui site www.webperformance.ro este de a oferi servicii de calitate in domeniul web design, realizare site de prezentaree/magazin online si administrare si mentenanta pagini web. Pentru ca site-ul sa functioneze la parametrii normali si sa ofere utilizatorilor o navigare corecta este nevoie a fi respecat acest Regulament privind Termenii si Conditiile de Utilizare.

Este interzisa utilizarea site-ului in scopuri comerciale. El ramane un site de prezentare servicii web design fiind utilizat numai in interes personal.
Este interzisa copierea si distribuirea de informatii (imagini, text, video), fara acordul scris al administratorului site-ului web.
Este interzisa utilizarea neautorizata si provocarea de daune a acestui site web prin tehnici de spam sau sql injection. Veti utiliza in mod corespunzator formularele acesatui site web, in vederea solicitarii de oferte.
Veti respecta termenii si conditiile impuse de acest site web.
Absolvirea de raspundere

Utilizatorii inteleg si accepta ca Furnizorul este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori de functionare. Furnizorul ca si administrator al site-ului va depune eforturi suplimentare pentru remedierea oricaror erori de natura tehnica pentru a restabili buna functionare a site-ului web.

Cazurile de forta majora ce includ erori de functionare ale echipamentului tehnic, virusi informatici, atacuri informatice de orice fel si interferarea cu programe malitioase Furnizorul nu poate fi tras la raspundere.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori pe site-ul www.webperformance.ro sunt si vor ramane confidentiale. Nu vom folosi aceste informatii decat in scop personal, nu se vor trimite reclame nesolicitate pe adresele de email.

Note finale

Pentru orice explicatii ale continutului sau in caz ca aveti nevoie de informatii suplimentare privind continutul acestei pagini de Termeni si Conditii va rugam sa accesati formularul de contact disponibil aici, sau prin email la hello@webperformance.ro Vom incerca sa revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.